Lectură de un minut

07 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Programul Băneasa Shopping Center de Crăciun și Anul Nou. Când va fi închis mallul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Băneasa Shopping Center, mallul din Nordul Bucureștiului, a anunțat programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și Anul Nou. 

Sursa foto: Baneasa Shopping City/ Facebook

Potrivit anunțului publicat de Băneasa Shopping Center, centrul comercial va avea următorul program de Crăciun și Anul Nou:

  • 24 decembrie - 10:00 - 19:00
  • 25 decembrie - închis
  • 31 decembrie - 10:00 - 18:00
  • 1 ianuarie - închis

Centrul comercial Băneasa Shopping City a fost inaugurat în 2008, după o investiție pentru dezvoltare estimată la 150 de milioane de euro. Acesta a fost cel de-al cincilea mall deschis în București. Cu o suprafață totală închiriabilă ce depășeste 85.000 metri pătrați, se află pe Șoseaua București-Ploiești 42D. Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria, are peste 350 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul Băneasa Shopping Center de Crăciun și Anul Nou. Când va fi închis mallul