Lectură de 2 minute

18 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Program Sezamo de Crăciun și Anul Nou: când putem comanda cumpărăturile în perioada sărbătorilor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sezamo, unul dintre supermarketurile online din România, a anunțat programul de sărbători. Iată când veți comanda cumpărăturile de Crăciun și Anul Nou. 

 

Sursa foto: Sezamo România

Sezamo își „scurtează„ programul începând cu 24 decembrie, când va avea curieri disponibili între 6:00 și 18:00.

Pe 25 decembrie, Sezamo ia o pauză, revenind pe 26 decembrie, între orele 13:00 - 19:00.

Cât despre 31 decembrie, curierii Sezamo vor fi disponibili în intervalul 6.00 - 18:00, urmând ca pe 1 ianuarie, Sezamo să ia din nou o pauză.

Sezamo revine în forță de pe 2 ianuarie, de la ora 13:00.

Sursa Foto: Sezamo

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale. Supermarketul colaborează cu furnizori și fermieri locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea, precum Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora sau Livada Domniței. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Angajamentul Sezamo față de sustenabilitate se extinde dincolo de produse către servicii. Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea "Sloturilor ECO" le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor și să susțină astfel misiunea supermarketului online pentru o livrare mai eficientă și mai ecologică. Mai mult, flota de mașini Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice, minimizând emisiile și impactul asupra mediului. Și datorită faptului că mașina Sezamo poate transporta în jur de 11 achiziții într-un singur drum, reducem numărul de mașini din oraș.

Citeste si:
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program Sezamo de Crăciun și Anul Nou: când putem comanda cumpărăturile în perioada sărbătorilor