Lectură de un minut

24 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Program Jysk: magazinele sunt închise în Ajun de Crăciun și pe 25 decembrie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Toate cele 112 magazine Jysk din țară și Serviciul Clienți sunt închise vineri, 24 decembrie și sâmbătă, de Crăciun. Activitatea se reia duminică, de la ora 12.00.

Vineri, 24 decembrie 2021, toate cele 112 magazine JYSK din țară și Serviciul Clienți sunt închise.

„Cu ocazia Ajunului Crăciunului, toți angajații JYSK România au o zi liberă, pentru a fi alături de familie și pentru a putea face ultimele pregătiri pentru Crăciun”, transmite retailerul.

Programul de Crăciun al magazinelor JYSK este următorul:

  • Vineri, 24 decembrie – Închis
  • Sâmbătă, 25 decembrie – Închis
  • Duminică, 26 decembrie – Magazinele se deschid de la ora 12.00.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3.000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager, iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 112 magazine în România și peste 1.000 de angajați.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program Jysk: magazinele sunt închise în Ajun de Crăciun și pe 25 decembrie