Lectură de 2 minute

30 Mar 2023 - Știri și Noutăți

ProfiArt deschide un nou magazin de artă și hobby. Cu ce promoții sunt așteptați primii clienți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania românească ProfiArt inaugurează un nou magazin de artă și hobby, situat în DN1 Value Centre, Balotești. Magazinul are 102 metri pătrați și deschiderea sa completează strategia de extindere a ProfiArt, care ajunge astfel la șapte magazine în București și Ilfov.

Sursa foto: ProfiArt/ Facebook

Magazinul de artă și hobby, inaugurat pe 29 martie, deservește zona de nord a Capitalei și este deschis de luni până duminică, de la 9.00 la 21.00. Primii 100 de clienți ai noului magazin primesc un card de reducere de 10% pe viață, card valabil în întreaga rețea ProfiArt.

Magazinul ProfiArt DN1 Value Centre este cel de-al șaptelea magazin din portofoliul ProfiArt și cel de-al patrulea magazin al companiei situat într-un centru comercial, alături de ProfiArt ParkLake, ProfiArt SUN Plaza și ProfiArt AFI Cotroceni.

După deschiderea din 2019 a depozitului nostru din Pantelimon și optimizarea celor 700 de metri de spațiu operațional, am reușit să ne îndeplinim planul strategic de creștere, și în ciuda provocărilor din ultima perioadă, să încheiem fiecare an pe creștere.

Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt

Pe rafturile noului magazin ProfiArt, clienții vor găsi mărcile pe care ProfiArt le distribuie în mod exclusiv în România, cum ar fi Pebeo (Franța), Schmincke (Germania), daVinci (Germania), Canson (Franța), Copic (Japonia), dar și alte mărci cunoscute de materiale de artă și hobby.

“În ultimii ani, am urmărit creșterea numărului de magazine proprii, considerând că este cel mai bun mod de a oferi experiențe pline de inspirație. Pe lângă selecția mărcilor de top de la raft, rezultatul expertizei noastre în domeniu, suntem alături de clienții noștri cu cele mai bune recomandări despre tehnicile de hobby creativ și artistice”, completează Rebecca Valea.

ProfiArt este o companie 100% românească, de familie, cu un istoric de 23 de ani pe piața de materiale de artă din România. Compania operează în acest moment cea mai mare rețea de magazine de artă și hobby din București și Ilfov: ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache, ProfiArt ParkLake, ProfiArt Sun Plaza, ProfiArt AFI Cotroceni și ProfiArt DN1 Value Centre. ProfiArt are și o rețea de distribuție națională, cu 45 de parteneri, are în portofoliu un magazin online, www.profiart.ro, și o echipă de 52 de angajați.

Citeste si:
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial
Faza a doua a FASHION HOUSE Pallady, aproape de lansare: când va fi inaugurat centrul comercial

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ProfiArt deschide un nou magazin de artă și hobby. Cu ce promoții sunt așteptați primii clienți