Lectură de un minut

25 Nov 2020 - Știri și Noutăți

ProfiArt deschide al 4-lea magazin de materiale de artă și hobby creativ

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

ProfiArt a inaugurat un nou magazin de materiale de artă și hobby în București, în centrul comercial ParkLake Shopping Center. Cel de-al patrulea magazin ProfiArt din Capitală este situat la primul etaj al mall-ului.

ProfiArt, o companie cu capital românesc 100 % aniversează anul acesta 20 de ani de existență pe piața de materiale pentru artă și hobby. Orarul de funcționare al magazinului din ParkLake Shoppping Center este de luni până duminică, între 10:00 și 21:00.

“Am început business-ul din dorința de a sprijini artiștii cu materiale de artă de calitate iar astăzi mă bucur să văd că numărul românilor care vor să își exprime creativitatea prin proiecte de artă sau hobby este în creștere. Suntem alături de ei cu cea mai mare diversitate de materiale de artă de pe piață, materiale potrivite tuturor tehnicilor de pictură, grafică sau hobby”, declară Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

Pasionații de hobby și artiștii amatori sau profesioniști au la dispoziție în noul magazin ProfiArt materialele necesare pentru a explora pictura (acrilic, ulei, acuarelă), caligrafia, pictura pe textil, sticlă, ceramică, lemn și multe altele.

ProfiArt este unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România și operează în acest moment patru magazine în București (Calea Griviței nr. 41, Mihai Bravu, nr 7, Ion Mihalache nr. 113 și noul magazin, din ParkLake Shopping Center), dar și cu un magazin online. Retailerul are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 37 de angajați.

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon.

De-a lungul timpului, ProfiArt a încheiat mai multe parteneriate exclusive cu mărci cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ProfiArt deschide al 4-lea magazin de materiale de artă și hobby creativ