Lectură de 2 minute

16 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Profi va avea un nou sediu în București, în Băneasa Airport Tower

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Immofinanz semnează un contract de închiriere pe 10 ani cu retailerul Profi. Contractul vizează spații de lucru amplasate pe o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați, echivalentul a patru etaje ale clădirii Băneasa Airport Tower.

„Această tranzacție vine la finalul unui amplu proiect de modernizare a clădirii Băneasa Airport Tower, parte din strategia Immofinanz de adaptare continuă la nevoile actuale ale chiriașilor și oferirea celor mai bune condiții de dezvoltare pe termen mediu și lung. Chiriașii noștri au acces, în acest moment, la cel mai înalt nivel de siguranţă sanitară. Ne bucură parteneriatul pe termen lung cu Profi, unul dintre cei mai importanți investitori din domeniul comerțului alimentar, cu perspective importante de dezvoltare pe piața locală”, a declarat Fulga Dinu, country manager Operations Immofinanz România.

Suprafața închiriată de Profi vizează spații de lucru și este amplasată la ultimele patru etaje ale clădirii Băneasa Airport Tower. Clădirea Băneasa Airport Tower are o suprafață închiriabilă totală de 6.931 metri pătrați, fiind organizată pe nouă niveluri: două subterane, un parter, plus șase etaje superioare. Tranzacția a fost intermediată de agenția Jones Lang LaSalle Romania.

„Specificul actual al pieţei muncii personalului de specialitate impune să oferim în Bucureşti mai multe locuri de muncă pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara. Ȋmbunătăţim constant standaradele din reţeaua noastră, astfel că ne reamenajăm birourile din Timişoara şi ne pregătim să mărim suprafaţa birourilor din Bucureşti pentru a oferi colegilor actuali şi viitori condiţii de muncă în pas cu tendinţele din companiile europene de top”, a declarat Pawel Musial, CEO & executive chairman la Profi Rom Food.

Retail jobs

Immofinanz este un investitor pe piața din România de peste 18 ani. Proprietățile Immofinanz din România au o valoare contabilă de 777,7 milioane de euro și reprezintă 15,4% din portofoliul total al companiei. Portofoliul local de proprietăți active este format din opt clădiri de birouri (10,4% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,5% din totalul proprietăților de retail active).

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte piețe principale din Europa: Austria, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și zona Adriatică. Principala activitate a Immofinanz include administrarea și dezvoltarea de proprietăți, iar mărcile STOP.SHOP (pe segmentul de retail), VIVO! (retail) și myhive (pe segmentul office) sunt elemente centrale, puternice. Valoarea portofoliului imobiliar, de peste 210 proprietăți, este de aproximativ cinci miliarde de euro.

Cu aproape 1.600 de magazine în toată țara și 26.000 de angajați în magazine și birouri, Profi este rețeaua modernă de retail cu cea mai mare acoperire geografică, fiind totodată cel mai mare angajator privat din România.

Citeste si:
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi va avea un nou sediu în București, în Băneasa Airport Tower