Lectură de 2 minute

14 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Profi și Logicor România au prelungit contractul de închiriere pentru cei 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiești

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Profi, lanțul românesc de retail cu peste 1600 de magazine proprii și partener, consolidează parteneriatul pe termen lung cu Logicor, lider european în domeniul dezvoltării și managementului de proiecte logistice, printr-un acord de prelungire a contractului de închiriere pentru spațiul premium de depozitare de aprox. 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiești.

Sursa foto: Profi

Acordul, reprezentând unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunțate în România în acest an, a fost asistat de JLL România.

Profi și-a desfășurat cu succes activitatea în Parcul Logistic Logicor Ploiești în ultimii 10 ani, timp în care parcul și-a extins capacitatea de două ori pentru a susține acest ritm accelerat de creștere.

Situat pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, la aproximativ 8 kilometri vest de centrul orașului Ploiești, județul Prahova, Logicor Ploiești este foarte bine poziționat, având în vedere apropierea sa de intersecția A3 cu șoseaua de centură a Ploieștiului, ceea ce asigură o distribuție excelentă către sudul și estul României.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de spații de depozitare clasa A din care c. 82.000 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimele 18 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Cu 28.000 de angajați în peste 1.600 de magazine integrate și partenere din peste 770 de localități, Profi este cel mai mare angajator din România.

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. Până la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietăți de calitate premium, cu o suprafață închiriabilă totală de 13,4 milioane de metri pătrați în piețe cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

Citeste si:
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex
România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex

Despre JLL Romania

JLL (NYSE: JLL) este o firmă de servicii profesionale de top, specializată în managementul activelor și investițiilor imobiliare. JLL modelează viitorul imobiliar pentru o lume mai bună, folosind cele mai avansatw tehnologii pentru a crea oportunități, spații extraordinare și soluții imobiliare sustenabile pentru clienții, oamenii și comunitățile noastre. JLL este o companie Fortune 500 cu venituri anuale de 19,4 miliarde USD, operațiuni în peste 80 de țări și o forță de muncă globală de peste 102.000 de angajați la 30 iunie 2022. JLL este numele de marcă și o marcă înregistrată a Jones Lang LaSalle Incorporated. Pentru mai multe informații, vizitați jll.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi și Logicor România au prelungit contractul de închiriere pentru cei 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploiești