Lectură de un minut

19 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Profi se pregateste sa atinga pragul de 600 de magazine - campanie cu premii

Abonează-te pe  

Retailerul PROFI anunta ca peste scurt timp compania va atinge pragul de 600 de magazine. Cu aceasta ocazie se demareaza campania cu premii "Promotii cu de toate".

 

Incepand cu 17 iulie si pana pe 20 august, clientii care vor ajunge in magazinele PROFI au ocazia sa se inscrie la o tombola. Sunt oferite 599 de premii dintre cele mai diverse si atipice (un purcelus de lapte, un hamac, un ficus, un zbor cu balonul, o excursie in Maramures, greutatea in ciocolata, vacanta la Techirghiol, un aparat de sudura, o roaba, un pitic de gradina). Exista si un premiu special, cel mai mare, o masina Volkswagen Beetle.

Imaginea campaniei este solistul Pepe, care va anunta in media campania in desfasurare.

Detalii despre concurs gasesti aici.Anul trecut PROFI a deschis 134 de magazine, iar pana in primul semestru al 2017 a mai inaugurat o suta de unitati. Reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere, PROFI este detinuta de Mid Europa Partners (unul dintre principalele fonduri de investitii de pe pietele in crestere din Europa Centrala si de Sud Est), din decembrie 2006. La nivel national firma are peste 12.000 de angajati.

Sursa foto: facebook.com Profi Romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi se pregateste sa atinga pragul de 600 de magazine - campanie cu premii