Lectură de un minut

16 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Profi Romania a participat la strangerea de fonduri pentru echiparea a 41 de maternitati

Abonează-te pe  

PROFI impreuna cu Procter&Gamble si Crucea Rosie Romana a strans fonduri pentru echiparea a 41 de maternitati de stat din tara cu peste 80 de patuturi noi si 7.600 de lenjerii de pat. Acestea vor servi nou-nascutilor care vor primi confortul de care au nevoie, mentioneaza retail.fmcg.ro.

 

Campania cunoscuta sub numele "Hai sa daruim un nou inceput pentru un nou-nascut” a fost desfasurata in magazinele PROFI, in perioada iunie-septembrie.

Aceasta a fost sustinuta de brandurile Ariel, Lenor si Pampers, astfel P&G alocand resurse in sprijinire. Pe scurt, o parte din vanzarile generate produselor din acest brand a fost directionata catre cauza in discutie.

Aceeasi sursa l-a citat pe Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.„Maternitatea este locul in care cei mici iau contact pentru prima data cu mediul extern, fiind un spatiu esential atat pentru starea lor de bine, cat si a mamelor. Astfel, intr-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta initiativa sa transformam mai multe sectii de nou-nascuti din tara intr-un loc mai bine echipat, care raspunde nevoilor acestora. Ne bucuram sa fim alaturi de o initiativa atat de frumoasa, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercitiu de solidaritate.” .

Retail jobs

sursa foto facebook Crucea Rosie Romania

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi Romania a participat la strangerea de fonduri pentru echiparea a 41 de maternitati