Lectură de 2 minute

19 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Profi redeschide magazinul din Săvârșin sub noul format lansat în septembrie 2020 pe piață

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Noul Profi, concept de magazin prezentat pentru prima data publicului în septembrie 2020, se extinde tot mai mult în teritoriu, iar formatul Loco din Săvârșin s-a redeschis sub noul concept.

Produsele puse în vânzare în noul format Profi fac parte dintr-o gamă împrospătată față de cea anterioară, sunt bine luminate, expuse mai vizibil și mai accesibil, produsele locale fiind mult mai bine reprezentate.

Magazinul din Săvârșin s-a înnoit cu o zonă FiiGO cu produse preambalate și panificație coaptă în magazin, dar și cu un spațiu coffee corner cu hot-dog, grilluri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea și prăjituri.

Profi își desfășoară activitatea exclusiv în România și își are sediul central la Timișoara. Produsele pe care le pune în vânzare provin în proporție de peste 93% de la furnizori din România, iar prin programul „Proaspete de la noi” susține agricultura și deschide accesul producției a fermierilor locali către cei peste un milion de clienți care își fac zi de zi cumpărăturile la Profi.

Afaceri în creștere pentru Profi

Noul format de magazin Profi, denumit intern Monaco, a ajuns în luna aprilie a acestui an la București, după ce a fost inaugurat în Ploiești în luna septembrie, apoi la Craiova, Timișoara, Dej și Aiud.

Pandemia a majorat afacerile Profi cu mai bine de 1,5 miliarde de lei, ajungând la valoarea de 8,83 miliarde de lei, în 2020. Retailerul și-a triplat anul trecut pierderea și a raportat la Ministerul Finanțelor 124,3 milioane de lei, fiind singurul din clasament care înregistrează pierdere. Compania rămâne, însă, cel mai mare angajator din retailul alimentar, cu 17.879 de salariați, după ce anul trecut a angajat aproape 1.600 de noi persoane, deschizând 267 de noi unități.

Cu peste 25.000 de angajați în 675 de localități și aproape 1.500 de magazine, dintre care peste 400 sunt magazine rurale Profi loco, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geoografică din România și cel mai mare angajator privat.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi redeschide magazinul din Săvârșin sub noul format lansat în septembrie 2020 pe piață