Lectură de un minut

28 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Profi introduce noi sisteme de cumpărături: instituții și ONG-uri pot comanda pentru cei nevoiași, iar retailerul va livra bunurile

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

ONG-urile și instituțiile care achiziționează produse pentru cei nevoiași, care nu pot merge să-și cumpere singuri de la magazin, pot comanda de la magazinele din rețeaua Profi, urmând apoi să fie contactați pentru a stabili plata, locul și data de livrare a mărfii, se arată într-un comunicat emis de companie.

„De la instituții și ONG-uri care procură produse pentru a le duce acelora care nu pot merge ca să-și cumpere singuri de la magazin, și până la instituțiile care veghează la siguranța, inclusiv alimentară, a unor mari segmente de populatie, cu toții au nevoie de noi sisteme de achiziții care să le ușureze activitatea”, se arată în comunicatul de presă.

„Răspundem acestor nevoi oferind ONG-urilor și institutiilor de stat posibilitatea de a comanda la noi produsele necesare. Doritorii nu trebuie decât să depună câte o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul rețelei, urmând apoi a fi apelați de la sediul Profi pentru a cădea de acord asupra modului de efectuare a plății, a locului și datei de livrare a mărfii", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Profi a dedicat anumite magazine de unde se livrează cantități mari, iar atunci când volumul de produse este foarte mare, livrarea se poate face integral, direct la adresa indicată de cumpărător.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi introduce noi sisteme de cumpărături: instituții și ONG-uri pot comanda pentru cei nevoiași, iar retailerul va livra bunurile