Lectură de 2 minute

30 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Profi extinde proiectul de voluntariat în 40 de localități din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Începând din această săptămână, Profi extinde la aproape 40 de localități proiectul început în TimiÈ™oara în sprijinul persoanelor blocate la domiciliu, anunță retailerul într-un comunicat de presă.

„Persoane care trebuie să-È™i limiteze deplasările de la domiciliul ne-au adresat comenzi de alimente, iar voluntari din oraÈ™e precum TimiÈ™oara, Cluj È™i BucureÈ™ti au răspuns cu succes cererilor lor, ceea ce ne-a încurajat să extindem proiectul. Ne bucurăm că apelul nostru de a sprijini persoanele de peste 65 de ani sau din alte categorii vulnerabile, pornit în TimiÈ™oara, găseÈ™te ecou în rândul unui număr tot mai mare de voluntari care ni s-au alăturat în dorinÈ›a de a face bine. Împreună, putem acum ajuta oameni din mult mai multe localități", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Inițiativei magazinelor PROFI i se alătură de acum peste 1.500 de voluntari ai Platformei Vecinul Tău care urmează să preia comenzi de alimente și să le livreze la casele celor care le solicită din toate județele.

Cei care se califică pentru această formă de sprijin au la dispozitie numărul 0759 602 510, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, ori platforma vecinultau.ro, pentru a comanda produse pe care, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situaÈ›ia actuală, le vor primi la ușă. Tot la ușă le vor È™i achita, conform bonului de la magazin.

Proiectul oferă ajutor în următoarele localități: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Bragadiru-teleorman(tr), Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Navodari, Oradea, Pitesti, Prejmer, Ramnicu Valcea, Sacele, Satu Mare, Sibiu, Simeria, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Zalau

Livrările sunt gratuite dar, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, îi încurajăm pe solicitanÈ›i să cumpere responsabil È™i să-È™i facă lista de cerinÈ›e pentru mai multe zile”, se menÈ›ionează în comunicat.

Profi are peste 1.200 de magazine în mai bine de 500 de localități.

Citeste si:
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Profi extinde proiectul de voluntariat în 40 de localități din România