Lectură de un minut

22 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Profi extinde lanțul de magazine în franciză la 600: una din trei unități funcționează în sistem Partener

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinele franciză Partener Profi, denumite inițial Agent, se extind și au ajuns în prezent la 600 de unități, la nouă ani de la lansarea conceptului pe piață. În luna martie a acestui an erau doar 400 de magazine.

„Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajați), un comision lunar din vânzări şi un bonus anual, acesta putând ajunge la venituri similare cu cele ale unei poziţii de senior management. Totul se desfășoară cu suportul, experiența și îndrumarea Profi, care ofera acces la know-how-ul rețelei, programe de training gratuite, prețuri negociate, sistemele și aplicațiile Profi, lanțuri de distribuție și aprovizionare bine puse la punct și, nu în ultimul rand, umbrela unui brand puternic”, a declarat Sergiu Contu, director de dezvoltare al proiectului Partener Profi.

Magazinul este oferit la cheie, iar pentru preluarea lui viitorul partener depune doar o garanție pe care o recuperează dacă se retrage din parteneriat. Profi este responsabil pentru tot ceea ce înseamnă găsirea și amenajarea spaţiului, inclusiv echipamente și mobilier, și acoperă toate cheltuielile curente de funcţionare a magazinului. Cine îl preia este responsabil de angajări și de mangementul personalului, de comenzi, stocuri de marfă și altele.

Cu peste 1.500 de magazine în mai mult de 600 de localități, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România și, prin cei peste 25.000 de angajați ai magazinelor proprii și partenere, este cel mai mare angajator privat din țară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi extinde lanțul de magazine în franciză la 600: una din trei unități funcționează în sistem Partener