Lectură de un minut

22 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Profi a donat 10.000 de euro pentru achiziționarea unui autoturism cu cameră frigorifică pentru vaccinuri anti-Covid

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul Profi a donat 10.000 de euro pentru pentru achiziționarea unui autoturism echipat cu cameră frigorifică, astfel încât distribuția zilnică de vaccinuri anti-covid să se poată face în condiții optime către toate centrele din județul Timiș.

Decizia Profi a venit de la nevoia DSP Timiș de a dispune de un vehicul care să transporte vaccinurile în siguranță având în vedere că acestea trebuie menținute la temperaturi controlate.

Spre finalul anului trecut, rețeaua de magazinele Profi anunța că a donat spitalului Victor Babeș un analizor automat de imunologie, care analizează plasma donată, pentru ajutorarea pacienților din vestul țării.

De la începutul pandemiei și până acum, contribuțiile retailerului au mai însemnat vizoare protectoare sau ventilatoare esențiale pentru secțiile ATI din spitale.

Profi este rețeaua de retail modern cu peste 1400 de magazine deschise în mai bine de 650 de localități și o echipă cu peste 21.000 de membri. În 2019, Profi devenea prima rețea care depășea peste 1000 de unități deschise la nivel național.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi a donat 10.000 de euro pentru achiziționarea unui autoturism cu cameră frigorifică pentru vaccinuri anti-Covid