Lectură de 2 minute

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Profi depășește pragul de 200 de locații pe Glovo: ce produse pot comanda românii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, dezvoltă parteneriatul început în luna mai a anului trecut cu Profi și ajunge la 204 locații ale retailerului român active în platformă. Astfel, în mai puțin de un an de la startul colaborării, Profi devine partenerul cu cele mai multe locații active în aplicația Glovo la nivel național. 

Sursa foto: Profi/ Glovo

Din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de la magazinele Profi, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute. Serviciul este disponibil în 57 de localități și include 204 magazine Profi. Utilizatorii Glovo pot comanda din peste 5000 de produse precum fructe și legume, lactate și ouă, mezeluri, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de băcănie, produse pentru îngrijire personală, dar și produse de curățenie, dedicate celor mici sau pentru animalele de companie.

În contextul în care anul trecut 15% dintre utilizatorii Glovo din România au plasat cel puțin o comandă din categoria supermarket, vom continua planurile de extindere, atât la nivel de orașe, cât și la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicație.

Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova

Împreună cu Glovo, putem extinde această experiență de cumpărare personalizată la segmentul de Home Delivery și să aducem mai multe produse din magazinele noastre direct la ușa clienților. Ne străduim să fim mereu în pas cu tehnologia și nevoile consumatorilor și continuăm să explorăm cu entuziasm noi moduri de a aduce această experiență digitală mai aproape de clienții noștri.

Cătălin Pavel, IT Digital & Data director, Profi

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Cu 28.000 de angajați în 1.654 de magazine proprii și Partener prezente în 795 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,6 miliarde lei, plasează compania pe locul trei în retailul românesc.

Citeste si:
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi depășește pragul de 200 de locații pe Glovo: ce produse pot comanda românii