Lectură de 2 minute

28 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Profi crește capacitatea depozitului din București. De ce suprafață dispune acum retailerul

Cristina Marin

Abonează-te pe  

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale din România, își extinde parteneriatul cu PROFI, firma cu cel mai mare număr de angajați din România. Actuala extindere livrată de CTP pentru PROFI crește suprafața ocupată de retailer în CTPark Bucharest West la 67.000 mp.

Sursa foto: Profi/ CTP

CTP a livrat la timp și în buget pentru PROFI o clădire nouă cu o suprafață de 10.000 mp. Noile spații completează suprafețele de depozitare deja existente și răspund nevoii de dezvoltare pe termen mediu și lung a PROFI. Toate spațiile au fost gândite și construite astfel încât să fie potrivite pentru întreaga gamă de produse a retailerului, de la produse neperisabile și care nu necesită condiții speciale de depozitare, până la cele care necesită temperatură controlată, precum lactate, fructe, legume, carne și produse congelate.

Depozitul PROFI din CTPark Bucharest West va fi dotat cu un parc fotovoltaic cu o putere instalată de 3 MW, care va asigura un flux suplimentar de energie de aproximativ 4100 MWh/an, pentru a eficientiza consumul mai ales în perioadele de vârf. De asemenea, PROFI a anunțat de curând că desfășoară un proiect pilot de implementare a panourilor fotovoltaice pe magazinele sale din Șag, Făget, Timișoara, Giarmata, Sânandrei, Lipova, și din alte localități, ca măsură de economisire a energiei, cu efect atât imediat, cât și pe termen lung.

Cu 28.000 de angajați și peste 1.640 de magazine integrate și partener prezente în circa 770 de localități, PROFI este firma cu cel mai mare număr de angajați din România.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Jones Lang LaSalle.

Amplasat în vestul Bucureștiului, la km 23 pe Autostrada A1, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din România, precum și din rețeaua CTP, dezvoltator prezent în 10 țări. CTPark Bucharest West are o suprafață închiriabilă de peste 770.000 mp și găzduiește peste 2.000 de angajați care își desfășoară activitatea permanent în parcul industrial.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în alte 15 orașe: București, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Citeste si:
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți
Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi crește capacitatea depozitului din București. De ce suprafață dispune acum retailerul