Lectură de un minut

15 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Profi a inaugurat primul său depozit cu temperatură negativă

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

În această săptămână, rețeaua Profi a început primele livrari de marfă către magazine de la noul său depozit, primul care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate.

“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “În 2022 vom avea depozite cu temperatura negativă în întreaga țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atraga până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie.”

Amplasată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, nouă unitate logistică poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încarcă 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreagă gama de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi a inaugurat primul său depozit cu temperatură negativă