Lectură de un minut

03 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Profi a deschis un nou magazin sub conceptul Monaco, la Oradea

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul Profi a deschis în Oradea un nou magazin sub cel mai nou format inaugurat pe piață, Monaco, situat pe bulevardul Dacia.

 

Noul format de magazin Profi, denumit intern Monaco, a ajuns în aprilie la București, după ce a fost inaugurat în Ploiești în luna septembrie, apoi la Craiova, Timișoara, Dej și Aiud.

Magazinul are zona fiiGO ce cuprinde un modul cu produse preambalate și panificație coaptă în magazin, dar și un spațiu coffee corner cu hot-dog, grilluri, sandvișuri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea și prăjituri. Unitatea are și standuri de legume, fructe, produse nealimentare și zonă de carmangerie.

Miercuri, 2 iunie, Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Profi Rom Food preia zece spații comerciale de la Pronto Mobile, operate ca francize Carrefour Express. În decembrie 2019, Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Profi a preluat 18 spații comerciale aflate sub controlul unic al retailerului prahovean Pram Maya.

Profi a deschis anul acesta peste 50 de noi locații în mai multe zone din țară, ajungând la un număr total de aproape 1.500 de magazine în peste 600 de localități în România.

Profi a încheiat anul 2020 cu o rețea de 1.404 magazine, dintre care 267 au fost locații deschise pe parcursul anului, și afaceri de 8,8 miliarde de lei, în creștere cu 21% față de anul anterior. Retailerul vrea să deschidă 1.300 de magazine noi până în 2024, dintre care aproximativ 270 de locații anul acesta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Profi a deschis un nou magazin sub conceptul Monaco, la Oradea