Lectură de 3 minute

03 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Producătorul de aparate de uz casnic Dyson deschide primul magazin din România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Producătorul de aparate de uz casnic Dyson deschide în București primul magazin de prezentare din România, aflat în incinta AFI Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România. Magazinul oferă clienților săi o gamă largă de produse din sfera igienizării locuinței, a purificării aerului și a îngrijirii părului.

În magazinul de tip pop-up, cu o suprafață de 18 m2, clienții pot vedea și testa o gamă variată de produse a brandului, inclusiv aspiratoarele verticale, produsele de îngrijire a părului și purificatoarele de aer, toate având la bază tehnologie de ultimă generație.

Fiecare client care dorește să testeze și să interacționeze cu produsele Dyson este însoțit și îndrumat de personalul magazinului, special instruit să prezinte tehnologia Dyson și să ofere toate informațiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs.

Tehnologie de ultimă generație, bazată pe inovare

Unul dintre pilonii filozofiei de business a companiei este reprezentat de integrarea tehnologiei de ultimă generație în procesul de dezvoltare a produselor, ca rezultat al activității continue de cercetare și inovare științifică.

Dyson pune la dispoziție utilizatorilor cele mai recente progrese științifice în sfera igienizării locuinței, a îmbunătățirii calității aerului sau a îngrijirii părului. Magazinul de tip pop-up oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai recente inovații ale companiei, precum integrarea tehnologiei laser în capătul de curățare al ultimelor modele de aspiratoare fără fir.

De asemenea, dispozitivele de stilizare a părului de la Dyson valorifică tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă.

Magazinul dispune și de purificatoare de aer, ce contribuie la crearea unui mediu mai sănătos la interior, prin detectarea și captarea particulelor ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii. Dispozitivele Dyson sunt, de asemenea, certificate HEPA H13, poluanții fiind captați și reținuți în interior.

Magazinul Dyson se află la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, având un program de vizitare de duminică până joi, între orele 10:00-22:00 și de vineri până sâmbătă între orele 10:00 – 23:00.

Citeste si:
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România
Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, devine director al diviziei de dezvoltare rezidențială a companiei în România

Dyson este prezent pe piața din România de la finalul anului 2019 cu o gamă diversă de produse, de la cele de îngrijire personală, până la aspiratoare și dispozitive de purificare a aerului.

Lansarea magazinului în România este parte din strategia globală a brandului de a aduce în casele din întreaga lume tehnologia de ultimă oră pe care produsele sale o înglobează.

DESPRE DYSON

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China și Filipine.

După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, firma are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington.

Din 1993, Dyson a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson.

Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.0000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de aparate de uz casnic Dyson deschide primul magazin din România