Lectură de 3 minute

04 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul român Elit livrează mezeluri acasă prin intermediul aplicației Beez

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Producătorul român de mezeluri Elit livrează, începând cu luna aprilie, produse alimentare direct acasă. Serviciul de transport este complet gratuit, produsele putând fi comandate și achiziționate la același preț ca în magazine. Prin acest serviciu, producătorul dorește să încurajeze respectarea măsurilor de distanțare socială, luate împotriva răspândirii coronavirusului, reducând la minim riscurile de contaminare în timpul aprovizionării cu strictul necesar.

Consumatorii au la dispoziție o gamă completă de produse din care pot alege: mezeluri (cremvurști, salamuri, produse crud-uscate, cârnați, șuncă, parizer, specialități), dar și carne de porc proaspătă, produse gata de consum (hamburger, aripi de pui marinate și prăjite etc) sau sortimente diferite de salate (hummus, salată de vinete, zacuscă, salată de Boeuf, salată à la Russe etc).

Comenzile se pot face prin intermediul aplicației de mobil Beez sau online, pe site-ul use-beez.com. Livrarea se face a doua zi sau în prima zi lucrătoare, în cazul comenzilor făcute în week-end, și este gratuită. Produsele sunt achitate online, prin intermediul unui card bancar.

„În perioada aceasta trecem toți prin momente dificile și înțelegem pericolele la care ne expunem pe noi și pe cei din jur, doar încercând să ne aprovizionăm cu strictul necesar. De aceea, dorim să venim în întâmpinarea românilor facilitându-le accesul la alimente de bună calitate, cu același gust desăvârșit Elit, livrate direct acasă, la același preț ca în magazine”, a declarat Dan Buda, Director Comercial Elit.

Beez este un startup românesc, dezvoltat de o echipă de tineri IT-iști din Alba Iulia, județul unde își are sediul și compania Elit. Aplicația, prin beneficiul de cashback, oferă bani înapoi utilizatorilor, un procent din suma cheltuită reîntorcându-se, sub formă de credit pentru alte cumpărături sau în bani. La 100 de RON cheltuiți – suma minimă necesară pentru a face o comandă de produse Elit pe platforma Beez - clientul recuperează 3%, pe care îi poate folosi ulterior la cumpărături.

În cadrul celor 4 fabrici proprii din București, Alba Iulia, Cugir și Arad, Elit produce toate gamele de mezeluri: salamuri, cârnați, specialități, crenvurști, parizer, afumături, prospături, crud-uscate, mici, activând pe toate canalele de vânzare, dar preponderent în comerțul tradițional, unde deține un portofoliu de 13.000 de clienți activi.

Distribuția se face prin 5 depozite logistice (Alba Iulia, București, Craiova, Bacău și Constanța) și peste 20 de depozite cross-docking. Rețeaua de magazine Elit, depozitele din Cugir, Alba Iulia, București, Constanța, Bacău și Craiova împreună cu rețeaua de distribuție care cuprinde peste 250 de mașini frigorifice fac posibil ca mezelurile Elit să ajungă în cel mai scurt timp pe mesele dumneavoastră. Compania are în prezent 1.800 de angajați și o capacitate de producție de mezeluri de 2.500 t/lună.

Elit a dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentație de peste 300 de produse. Odată cu integrarea Elit în familia Smithfield, Elit a început să promoveze în România produsele colegilor din Polonia (gamele Morliny, Yano și Krakus) și își propune introducerea pe piața tradițională a gamei Berlinki. Începând cu anul 2020, în portofoliul Elit se află și gama Salade, care cuprinde în sortimentație cele mai îndrăgite salate: salată de Boeuf, salată de Vinete, salată à la Russe, hummus, fasole bătută, hummus cu ardei copți.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului de magazine Mega Image, lansează o aplicație unificată pentru toate magazinele europene
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului de magazine Mega Image, lansează o aplicație unificată pentru toate magazinele europene

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul român Elit livrează mezeluri acasă prin intermediul aplicației Beez