Lectură de 2 minute

18 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul român de mobilă Spectral continuă dezvoltarea și deschide încă un magazin în franciză, în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Spectral Mobila a inaugurat pe 18 iulie, în Sighetu Marmației, al 33-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

Sursa foto: Spectral Mobila

Magazinul deschis pe strada Tepliței nr. 78 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

Odată cu deschiderea magazinului din Sighetu Marmației am stabilit un record intern și anume inaugurarea a 10 showroom-uri Spectral Mobilă în doar 5 luni. Acesta este cel mai alert ritm de extindere pe care l-am avut până acum și ne dorim să adăugăm pe harta magazinelor Spectral Mobilă și alte orașe din țară.

Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 240 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 26 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul român de mobilă Spectral continuă dezvoltarea și deschide încă un magazin în franciză, în România