Lectură de 3 minute

15 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul român Alevia donează suplimente alimentare în valoare de 10.000 de euro către spitale

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări, donează 6.000 de cutii cu suplimente către medici din zece spitale din țară. Valoarea donației este de 10.000 de euro și face parte din campania "Gânduri de bine", prin care Alevia se alătură luptei împotriva Covid-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale. 

"Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia.

Alevia se alătură Asociația ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale. Produsele Alevia vor ajunge într-un spital din aceste 10 orașe: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare. Fiecare spital va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.

Alevia este o companie românească înființată în 1994, specializată în producția de suplimente alimentare și ceaiuri. Compania, în care lucrează 160 de angajați, produce 120 de tipuri de suplimente nutritive și 50 de sortimente de ceaiuri, disponibile în peste 4.000 de farmacii și magazine din România.

Asociația Zi de Bine, curator de cauze sociale, are scopul de a sprijini oameni aflați în situații vulnerabile, creând notorietate în jurul unor cauze ignorate. Într-un an sunt susținute 12 ONG-uri cu 12 cauze, câte una în fiecare lună. Fiecare cauză se implementează cu ajutorul unui ONG partener în maximum 30 de zilapelând la sărbătoriții lunii pentru donații.

În timpul pandemiei de coronavirus, Asociația ZI de BINE a decis să își concentreze toate eforturile pentru a construi un #ScutPentruSpitale. Conform crezului său, a ales să sprijine spitale din orașe mici, ajutând astfel comunitățile cărora le este mai dificil să strângă fonduri. Până în prezent, au fost strânși 650.000 de euro care au ajuns în produse la 40 de spitale. Mai mult decât atât, Asociația ZI de BINE împreună cu Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), construiesc prima unitate de suport medical din București-Ilfov pentru pacienții diagnosticați cu Covid-19.

Donații se pot face prin SMS cu textul SUS la 8862 (mesaj în valoare de 4 euro); prin transfer bancar; prin PayPal; prin PAGO; prin contract de sponsorizare.

Citeste si:
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul român Alevia donează suplimente alimentare în valoare de 10.000 de euro către spitale