Lectură de un minut

20 Jul 2017 - Știri și Noutăți

Compania europeana de hote Best a fost achizitionata de Electrolux

Abonează-te pe  

Electrolux a anuntat ca a cumparat compania Best, producatoare de hote profesionale de bucatarie, cunoscute pentru design-ul lor inovator, anunta modernbuyer.ro.

Ca urmare a acestei achizitii, grupul Broan-Nu Tone caruia compania Best ii apartine va continua sa fabrice si sa comercializeze brand-ul Best de produse de ventilatie in America de Nord. Finalizarea acestei tranzactii este programata pentru al treilea trimestru din 2017. Aceasta va facilita pentru Electrolux dezvoltarea unei game de solutii culinare complete.

electrolux

Aceeasi sursa il citeaza pe Dan Arler, Head of Electrolux Major Appliances Europe, Middle East & Africa: “Achizitia companiei Best este un demers strategic perfect pentru a consolida potentialul Electrolux de proiectare, cercetare, dezvoltare si productie de hote de bucatarie, un aspect de business esential, ce ne determina sa oferim consumatorilor experiente culinare remarcabile.

Unul dintre liderii globali de pe piata echipamentelor de uz caznic si profesional, Electrolux este prezent in peste 150 de tari. In Romina are mai multe unitati deschise si un magazin online.

Sursa foto: facebook.com Electrolux.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania europeana de hote Best a fost achizitionata de Electrolux