Lectură de un minut

31 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul dezinfectantului Hygienium, Grande Gloria Production, a obținut o finanțare de 900.000 de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grande Gloria Production, producătorul brandului de dezinfectanți Hygienium, a obținut o finanțare de 900.000 euro de la Raiffeisen Bank, garantată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de utilaje noi necesare dezvoltării activității de producție.

Grande Gloria Production are la baza activității producția de șervetele umede, cosmetice, dezinfectanți, produse pharma și produse lichide “personal care” și “household”, este convertor de produse de hârtie, bureți de curățenie și lavete absorbante dar și producător de ambalaje PET.

Compania s-a remarcat în special prin intermediul brandului de dezinfectanti Hygienium, un jucător semnificativ în piața produselor de siguranță sanitară, ce a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanților de mâini, conform Audit Retail Nielsen, calcul realizat în funcție de volumul și valoarea vânzărilor, pentru perioada 2019 – 2020.

În cadrul programului guvernamental de susținere a companiilor mari, pe care EximBank îl implementează în urma mandatului special primit din partea statului român, societățile mari și IMM-urile cu cifră de afaceri peste 20 milioane de lei în 2019 pot beneficia de produse de finanțare și garantare cu componentă de ajutor de stat.

Raiffeisen Bank are o prezență în țară în 8 centre regionale pentru corporații. Banca deține un portofoliu de peste 2 miliarde de euro în finanțări acordate corporațiilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul dezinfectantului Hygienium, Grande Gloria Production, a obținut o finanțare de 900.000 de euro