Lectură de un minut

22 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul de vată bazaltică Rockwool va construi o nouă linie de producție la fabrica din Argeș

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

ROCKWOOL Group anunță intenția de a-și extinde capacitatea de producție locală, prin construcția unei noi linii de producție a vatei minerale bazaltice, pe teritoriul fabricii din Ariceștii Rahtivani, lângă Ploiești, județul Prahova. Intenția vine ca urmare a analizei potențialului de creștere a pieței de izolații din România, iar proiectul ar trebui să îndeplinească mai multe cerințe stabilite de grup.

Sursa foto: Rockwool/ Facebook

ROCKWOOL Group este producător de izolații din vată bazaltică. În prezent, grupul oferă 177 de locuri de muncă la fabrica din Ariceștii Rahtivani și în biroul din București.

Creșterea capacității de producție la fabrica din Ariceștii Rahtivani va contribui la dezvoltarea economică a României prin extinderea industriei locale cu produse ”Fabricate în România”.

Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%, versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 12.200 de colegi pasionați din 40 de țări și vânzări în peste 120 de țări, suntem lider mondial în produse din vată bazaltică, de la izolații pentru clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre speciale destinate diferitor industrii până la izolații pentru instalații industriale și industria navală.

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de vată bazaltică Rockwool va construi o nouă linie de producție la fabrica din Argeș