Lectură de 3 minute

05 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul de roboți MiR lansează MiR Insights, platforma care permite urmărirea roboților mobili autonomi 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mobile Industrial Robots (MiR), lider în producția de roboți mobili autonomi (AMR), anunță MiR Insights, o platformă cloud care permite proprietarilor de flote să urmărească și să analizeze operațiunile roboților mobili autonomi pentru a le îmbunătăți performanța. Aceasta oferă informații precise despre flotele de roboți MiR, ceea ce va permite îmbunătățirea performanțelor, creșterea timpului de funcționare a roboților și o depanare mai eficientă, cu o rentabilitate mai bună (return of investment).

Sursa foto: MiR

MiR Insights furnizează date despre eficiența flotei de roboți într-o anumită perioadă (ca număr de misiuni și timp de executare), oferă informații dacă în fabrică există zone specifice în care roboții întâmpină provocări recurente sau despre cum este influențată eficiența roboților de schimbările implementate recent în fabrică.

În plus, software-ul permite proprietarilor de flote să acceseze și să partajeze cu ușurință datele tehnice pentru o depanare mai rapidă și mai eficientă.

Date despre distanța parcursă, misiunile finalizate și zonele cu acoperire WiFi slabă

În MiR Insights există tablouri de bord care monitorizează distanța parcursă, misiunile finalizate și rata de utilizare a fiecărui robot. Totodată, se pot urmări activitatea roboților în timp și în spațiu, zonele cu acoperire WiFi slabă și potențialele blocaje de trafic al roboților.

MiR Insights este găzduit pe Microsoft Azure și este utilizat în legătură cu MiR Fleet, software-ul de gestionare a flotei MiR. MiR Insights citește datele de la MiR Fleet, dar nu interferează cu operațiunile flotei sau cu controlul individual al roboților și nici nu ajustează setările flotei. Interfața de date este foarte flexibilă, cu opțiuni de vizualizare a datelor, precum și cu o interfață API pentru portarea datelor brute în vederea utilizării în sisteme externe. MiR Insights este proiectat pentru a susține o evoluție continuă a performanței pe baza experienței clienților, toate acestea fiind axate pe îmbunătățirea operațiunilor flotei AMR.

Baza instalată de roboţi mobile autonomi va creşte constant cu 30-40% în următorii ani, ajungând în 2027 la peste patru milioane de unităţi, conform companiei britanice Interact Analysis.

Clienții MiR pot beneficia de MiR Insights din trimestrul al doilea al acestui an.

Citeste si:
Furnizorul de logistică pentru ecommerce HelpShip închiriază încă un spațiu în CTPark Oradea Cargo Terminal
Furnizorul de logistică pentru ecommerce HelpShip închiriază încă un spațiu în CTPark Oradea Cargo Terminal

âMiR dezvoltă și produce cea mai avansată gamă de roboți mobili autonomi (AMR), colaborativi și siguri, care pot gestiona rapid, ușor și eficient logistica internă, astfel încât angajații să poată desfășura activități care creează mai multă valoare. Sute de companii de talie medie, întreprinderi mari multinaționale, centre logistice și spitale din lumea întreagă au instalat roboții inovatori ai MiR. Înființată în 2014 în Danemarca, compania MiR a devenit lider mondial în domeniu cu o rețea globală de aproximativ 220 de distribuitori și integratori de sisteme în peste 60 de țări. Compania a fost achiziționată de Teradyne în 2018, iar în 2022 Teradyne a integrat AutoGuide Mobile Robots în MiR pentru a oferi o gamă largă de produse AMR, de la sarcini utile mici la sarcini utile grele. Sediul MiR este în Odense (Danemarca), iar compania are birouri regionale în Holbrook (New York) San Diego (California), North Reading (Massachusetts), Georgetown (Kentucky) Singapore, Frankfurt, Barcelona, Tokyo, Seoul si Shanghai.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de roboți MiR lansează MiR Insights, platforma care permite urmărirea roboților mobili autonomi