Lectură de 2 minute

21 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Producătorul de mobilier Elvila va accepta cryptomonedele ca mijloc de plată în magazinele fizice și online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilier Elvila devine prima companie de retail din România ce va accepta ca mijloc de plată cryptomonedele, atât pentru magazinul online www.elvila.ro cât și în lanțul de magazine fizice.

Compania va accepta plata prin intermediul BITCOIN (BTC), Ethereum(ETH), Elrond(EGLD), și Tether (USDT). Tehnologia de tip blockchain sporește viteza de tranzacționare, garantează securitatea absolută a tranzacțiilor și, prin arhitectura sa descentralizată, reprezintă un punct de sprijin pentru o economie mondială în continuă mișcare, căreia, evenimentele recente i-au arătat fragilitatea.

,,Ținând cont de realitățile pieții, dar și de contextul actual atât financiar cât și de securitate, Elvila pășește în viitor și vine în întâmpinarea tuturor investitorilor din piața crypto dar și al celor ce urmează să părăsească sistemele monetare conservatoare, din rațiuni de instabilitate cauzate de inflației și a contextului de securitatea actual. Piața de cryptomonede a fost îmbrățișată de români nu doar la nivel de investiție, dar și la nivel de investiție în proiecte, unul dintre cele mai notabile fiind al celor de la Elrond. Acest lucru nu ne arată decât că România, atât la nivel de consum, cât și la nivel antreprenorial este pregătită pentru acest pas în sistemul financiar al viitorului''', a transmis compania.

Elvila va introduce plata prin cryptomonede prin intermediul unui operator specializat – UTRust – o soluție a celor de la Elrond, ce au mare experiență în domeniu, iar ei vor garanta un curs de conversie stabil pentru 15 minute, timp suficient pentru a finaliza check-out pe noul site www.elvila.ro , dar și în lanțul de magazine fizice. Cu toate acestea, compania nu renunță la modalitățile deplată existente și anunță că nu av renunța la producția sau modelul de dezvoltare deja existent.

Retail jobs

“Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată ușor. Am analizat toate aspectele, plusurile și minusurile, atât financiare cât și legale, și la final, am decis că este o evoluție naturală. De-alungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câștigat când am luat decizii îndrăznețe. Într-o perioadă în care lumea se ferește să invesească, adevărații oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase care vor schimba atât piața cât și obiceiurile consumatorilor.

Pășim astăzi într-o zonă nouă și o facem cu încredere și deschidere către noile tehnologii și către noile realități ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteți să considerați că vine și de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse și Web 3.0 și vă invităm să veniți alături de noi!”, a declarat Viorel Cataramă, CEO-ul Elvila.

Sursa foto: Unsplash

Citeste si:
Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin, produsă într-o distilerie artizanală din Polonia
Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin, produsă într-o distilerie artizanală din Polonia
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de mobilier Elvila va accepta cryptomonedele ca mijloc de plată în magazinele fizice și online