Lectură de un minut

14 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de mobilă Tandem deschide cel de-al șaptelea magazin din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de mobilă Tandem din Chişinău, Republica Moldova, deschide cel de-al șaptelea magazin din România, la Iași. Unitatea este prima din zona Moldovei și va fi de tip showroom. Deschiderea face parte din planul de dezvoltare al companiei moldovenești, care plănuiește ca până în 2022 să mai deschidă patru magazine proprii în România.

Pe lângă produsele disponibile în showroom, cumpărătorii își pot personaliza mobila după nevoi, în funcție de materie primă, dimensiuni și culori. Compania pune la dispoziție peste 320 de culori de țesături și 90 de culori de PAL/MDF/AGT pentru fabricarea de mobilier.

„Suntem deja prezenți în București, Brașov și Cluj, astfel că deschiderea unui showroom în Iași a venit ca un pas natural din politica noastră de dezvoltare. Moldova reprezintă o zonă de interes pentru noi și credem că Iașiul are potențial mare. În plus, drept cadou de întâmpinare, în prima lună de la deschidere vom avea reduceri de până la 25%”, a declarat Olga Vataman, administrator Tandem.

Pe lângă produsele de mobilier, Tandem oferă și servicii de transport și montaj. Clienții beneficiază de o garanție de până la trei ani pentru fiecare piesă de mobilier achiziționată, iar pentru saltele de o garanție de zece ani. Compania oferă și un termen de trei luni de testare pentru gama variată de saltele. În plus, clienții pot achita produsele în rate, cu cardul.

Magazinul de tip showroom Tandem se află în Iași, pe bulevardul Socola nr. 27A.

Tandem este un producător de mobilă din Republica Moldova înființat în anul 2002, în Chișinău. Compania este prezentă pe piața din România din anul 2015 și are showroomuri în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de mobilă Tandem deschide cel de-al șaptelea magazin din România