Lectură de 2 minute

13 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de microdrink-uri Waterdrop lansează colecția Toddler pentru copii

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Waterdrop, producător de microdrink-uri (cuburi compacte de hidratare care se dizolvă în apă) lansează o nouă colecție de băuturi pentru copii, Toddler. Colecția Toddler cuprinde modele care integrează cinci personaje – Buddy Bear, Roxy Racoon, Pico Penguin, Tilly Tiger, Freddy Frog, care se alătură demersului Waterdrop de a se asigura că hidratarea devine un obicei sănătos și continuu încă din copilărie.

Mai mult de jumătate dintre copii și adolescenți sunt insuficient hidratați, conform unui studiu realizat de Harvard School of Public Health. Deshidratarea ușoară apare de obicei la copiii mici, iar în cele mai multe cazuri, câțiva pași simpli sunt suficienți pentru a preveni problemele de sănătate care pot rezulta. Cel mai important pas este să formăm o rutină copiilor în a bea suficientă apă pe parcursul zilei.

Prin colecția nou lansată, Toddler, Waterdrop își îndreaptă atenția asupra celor mai mici dintre consumatori în ideea de a îi stimula să consume mai multă apă prin intermediul unor sticle din oțel inoxidabil special concepute pentru copii.

Sticla din oțel inoxidabil pentru copii (400 ml) poate fi utilizată de copii începând cu vârsta de 18 luni. Este rezistentă, sustenabilă și ușor de curățat, potrivită și pentru mașina de spălat de vase. Capacul din cauciuc oferă o siguranță mai mare și permite închiderea etanșă. Noile modele detin Certificare TÜV (Testată pentru siguranță și îndeplinește cerințele legii germane privind siguranța echipamentelor).

Colecției de sticle Toddler se alătură și un rucsac confortabil și practic, disponibil în cinci modele, fiind fabricate din bumbac organic și având o curea de piept reglabilă.

Waterdrop Microdrink este o marcă din Austria, prezentă pe 13 piețe din Europa și în SUA și intenționează să se extindă pe piețele asiatice. De asemenea, deține 19 magazine. Expansiunea companiei este susținută de o creștere constantă de 400% de la lansarea sa, în 2017. Până în prezent, au fost vândute peste 200 de milioane de microdrink-uri către peste un milion de consumatori din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de microdrink-uri Waterdrop lansează colecția Toddler pentru copii