Lectură de un minut

22 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de materiale și soluții pentru construcții Saint-Gobain preia oficial grupul Duraziv din România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Saint Gobain Construction Products Romania preia societățile Duraziv și Duraziv Color.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Saint Gobain Construction Products deține un portofoliu diversificat de materiale și servicii pentru anvelopare exterioară (acoperișuri, tencuieli pentru fațade, sisteme de izolație la exterior, geamuri izolante etc.) și pentru placări la interior (izolații, gips-carton, plafoane etc.). Grupul Saint Gobain are în România douăsprezece situri industriale localizate în Călărași, Brăneşti, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava și Vălenii de Munte, toate acestea fabricând materiale de construcții.

Duraziv este o societate înființată în 2003, care are ca obiect principal de activitate fabricarea altor articole din beton, ciment şi ipsos.

Duraziv Color are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de materiale și soluții pentru construcții Saint-Gobain preia oficial grupul Duraziv din România