Lectură de 3 minute

22 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul de lactate Napolact lansează magazin online

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Producătorul de lactate Napolact anunță lansarea magazinului online Napolact, de unde se pot comanda produsele brandului. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni, comenzile nu au limită de valoare, iar transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

 

Cumpărăturile făcute în mediul virtual au devenit fireÅŸti È™i, astfel, FrieslandCampina România a dorit să ofere È™i clienÈ›ilor Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă.

În plus, pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziÈ›iona È™i dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din Å£ară, poate intra pe platformă È™i cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coÅŸ de cumpărături sau de donaÈ›ii ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conÅ£inutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

“Lumea din jurul nostru se schimbă de pe o zi pe alta, online-ul a devenit noul normal ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noÈ™tri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru. Pentru că tot timpul suntem preocupaÅ£i să facem lucrurile aÈ™a cum se cuvine, ne dorim ca, odată cu lansarea platformei, să venim È™i în întâmpinarea celor care au cea mai mare nevoie de ajutor în perioada aceasta dificilă. Astfel, oferim posibilitatea de a achiziÅ£iona ÅŸi dona produse Napolact către Banca pentru Alimente Cluj, prin intermediul căreia acestea vor ajunge la cei care au cea mai multa nevoie de ele. Fiecare donaÈ›ie de produse este astfel dublată de companie È™i sperăm ca, împreună cu clienÈ›ii noÈ™tri, să ajutăm cât mai multe persoane”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

"Ne bucură mult contribuÈ›ia creativă a celor de la Napolact, prin care È™i-au asumat să ajute Banca pentru Alimente Cluj proporÈ›ional cu vânzările lor de produse. Astfel, noi vom putea ajunge cu produse alimentare la un număr cât mai mare de beneficiari. Continuăm È™i după acest proiect colaborarea, pentru că Napolact È™i-a exprimat dorinÈ›a de a deveni partener oficial al Băncii pentru Alimente Cluj. Vă invit pe toÈ›i să fiÈ›i parte din acest parteneriat, cumparând produsele Napolact de pe noul site", afirmă Cami Gui, PreÈ™edintele Băncii pentru Alimente Cluj.

De la începutul stării de urgență FrieslandCampina România a donat peste È™ase tone de produse Napolact către spitale si asociaÈ›ii din Cluj È™i MureÈ™, printre care Spitalul de Boli InfecÈ›ioase Cluj È™i Centrul pentru Vârstnici din Târgu MureÈ™. În BucureÈ™ti, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul V BabeÈ™, Spitatul BalÈ™, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul ColÈ›ea.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizaÈ›ie aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piaÈ›a din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke È™i Dots È™i oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt È™i gustări pe bază de lapte.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Producătorul de lactate Napolact lansează magazin online