Lectură de un minut

21 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul de componente de marochinărie Somarest inaugurează cel de-al treilea atelier din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat o hală de 4.500 de m2 din parcul logistic VGP Sibiu, către firma Somarest, care activează în domeniul marochinăriei. Desfășurat pe o suprafață de 219 000 m2, cu peste 93 000 m2 de spații logistice și industriale premium, VGP Park Sibiu este situat în centrul României, în zona de nord a orașului Sibiu, cu acces direct la autostradă și la doar 10 minute de Aeroportul Internațional. Datorită poziției sale geografice, Sibiu este unul dintre cele mai importante centre de transport din România.  

Sursa foto: Somarest/ VGP

La 20 de ani distanță de la deschiderea primului Atelier Somarest, inaugurăm deschiderea celui de-al treilea Atelier, de această dată la Sibiu. Somarest Sibiu are o suprafață totală de 4500 m2 și are ca obiectiv gestionarea activității logistice și prima parte a procesului de fabricație a Atelierelor Somarest. Totul a început în februarie 2022, odată cu validarea soluției tehnico-comerciale a proiectului din Sibiu, apoi în 15 august 2022 amenajarea fizică a spațiului din Sibiu. La numai trei luni distanță de la demararea lucrărilor, cu suportul experților din cadrul VGP și colaboratorilor interni și externi, am reușit să demarăm activitatea în noua locație.

Csaba ZOLYA, Director Transformare Industrială la Somarest

VGP este dezvoltator, manager și proprietar paneuropean de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate. VGP operează un model de afaceri complet integrat, cu capacități și expertiză bogată în întregul lanț valoric. Fondată în 1998, în Republica Cehă, ca afacere de familie belgiană în domeniul imobiliar, VGP, cu o echipă de aproximativ 380 de angajați, deține și operează active în 17 țări europene în mod direct și prin mai multe asociații mixte 50:50.

Somarest dezvoltă, industrializează și produce, din anul 2002, componente de marochinărie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de componente de marochinărie Somarest inaugurează cel de-al treilea atelier din România