Lectură de un minut

20 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

AAylex ONE, producătorul brandului Cocorico, a accesat o facilitate de credit sindicalizată, în valoare de 15 milioane EURO, destinată finanțării activității curente și susținerii planurilor de dezvoltare ale companiei.

Sursa foto: Cocorico

„Obținerea acestei facilități reprezintă încă un pas semnificativ în continuarea consolidării și dezvoltării AAylex ONE. Prin intermediul acesteia, continuăm optimizarea fluxurilor de producție a operațiunilor existente, integrarea finală a firmelor cumpărate în ultimii 2 ani, precum și dezvoltarea operațiunilor existente. Colaborarea cu instituțiile financiare partenere evidențiază importanța parteneriatelor solide și a încrederii reciproce, în vederea susținerii industriei agro-alimentare românești’’, a declarat Cristian Bărbulescu, CEO AAylex ONE.

Cu un număr de peste 2.500 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 224 milioane de Euro în 2022, AAylex ONE este una dintre companiile de profil din industria agro-alimentară din România, fiind totodată cel mai mare exportator de profil din România.

Specializată pe producția și comercializarea complet integrată, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul cărnii de pui, compania AAylex ONE este cunoscută prin marca sa de produse premium, Cocorico.

Activitatea companiei este integrată pe verticală și orizontală, chiar mai presus de directiva europeană ”de la fermă la furculiță”. În componența AAylex ONE se regăsesc stații de incubație și reproducție pentru a menține genetica naturală a puilor, fabrici de hrană naturală pentru pui, ferme de creștere pui, un abator complet automatizat, precum și două fabrici pentru procesare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul Cocorico a accesat un împrumut de 15 milioane de euro. Ce planuri de dezvoltare are compania