Lectură de un minut

07 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Primul showroom eMAG din Satu Mare a fost inaugurat în Shopping City

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Primul showroom eMAG din Satu Mare a fost inaugurat în incinta Shopping City, fiind expuse peste 350 de produse electro-IT, iar clienții din județ vor putea ridica din acest punct și comenzile plasate online.

Noul showroom din incinta Shopping City Satu Mare are o suprafață de 220 de metri pătrați și beneficiază de certificatul DEKRA Trusted Facility, care certifică faptul că spațiul este unul sigur, în care normele de sănătate și securitate sunt respectate.

Acesta este cel de al 24-lea showroom din rețeaua eMAG prezentă în România, Bulgaria și Ungaria.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Satu Mare controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum doi metri. De asemenea, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat constant, fără recircularea acestuia.

eMAG, alături de Borsec și Fan Courier, se numără printre brandurile care s-au clasat pe pozițiile fruntașe în clasamentul preferințelor consumatorilor, potrivit studiului Superbrands România.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activeaza in domeniul comerțului electronic din România.

Situat într-o zonă centrală a orașului Satu Mare, pe strada Careiului, nr. 17, Shopping City Satu Mare are un mix de magazine de fashion, încălțăminte și accesorii. Centrul comercial reunește sub același acoperiș branduri internaționale precum: LC Waikiki, BSB, Reserved, Hervis, CROPP, Intersport, Office Shoes, Douglas, Nobila Casa, Meron, SMYK, KIK, Noriel, Dinoland, IN Street, KENDRA, CCC, Benvenuti. Ofertei de retail i se adaugă numeroase restaurante precum Lucky Noodles, Mesopotamia, Capricci, IKOS, Restaurant Transilvania, KFC, DaboDoner și Noodle Pack. Momentan, pentru siguranța vizitatorilor, zona de food-court permite accesul a 30% din capacitatea maximă de clienți.

Citeste si:
Cristina Pîrjol preia conducerea companiei Fashion Days
Cristina Pîrjol preia conducerea companiei Fashion Days
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul showroom eMAG din Satu Mare a fost inaugurat în Shopping City