Lectură de un minut

13 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Primul restaurant NOODLZ s-a lansat la Plaza România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Primul restaurant NOODLZ din România a fost lansat la Plaza România din București și aduce pe piața locală un concept inedit: clienții au posibilitatea de a-și creea propriul meniu, împrumutând din gustul autentic asiatic, cu influențe din bucătăria japoneză.

”Ne bucurăm nespus că am avut alături de noi atât de mulți prieteni. Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragoste pentru mâncare, din dorința de a oferi un spectacol culinar și nenumărate aventuri gastronomic gurmanzilor adevărați. Promitem că aventura NOODLZ o să fie din ce în ce mai provocatoare și punem la cale surprize care mai de care mai delicioase” – a declarat cu ocazia lansării restaurantului Diana Cojocăreanu, manager Marketing NOODLZ.

La eveniment au luat parte jurnaliști, vedete, dar și influenceri. Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragostea pentru mâncare și din dorința de oferi clientului ocazia de a își creea propriul meniu , #youchooz #wecook.

Este vorba de o provocare pe care NOODLZ o pune fiecărui foodie care își dorește să construiască propria aventură culinară, de la selectat tipul de noodles, la topping, mixul favorit de legume și la final, până la sosul preferat, susțin reprezentanții restaurantului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul restaurant NOODLZ s-a lansat la Plaza România