Lectură de un minut

26 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Primul restaurant de tip Drive-Thru deschis de KFC in Bistriţa

Abonează-te pe  

Investitiile pentru deschiderea restaurantului cu numarul 72 din Romania ajung la 800.000 de euro, acesta fiind realizat cu designul specific al brandului si echipat conform standardelor internationale KFC.

Noul restaurant are o suprafata de 325 de metri patrati si este amplasat in parcarea centrului comercial B1 Retail din orasul Bistrita (pe Calea Moldovei, nr 40A). Dispune de 68 de locuri in interior si are o terasa exterioara spatioasa. Programul de functionare este de luni pana duminica intre 07:00 - 24:00.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group a completat: „Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea restaurantului cu numarul 72 din portofoliul KFC, situat in orasul Bistrita. Alaturi de intreaga echipa continuam strategia de dezvoltare a retelei de restaurante pe plan national, totul pentru a fi cat mai aproape de consumatorii nostri fideli. Bistritenii care au asteptat cu nerabdare deschiderea restaurantului in oras, se pot bucura de acum inainte de ofertele si produsele noastre delicioase.“
La nivel national lantul de restaurante KFC numara 72 de restaurante atat in Capitala, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov, dar si in Chisinau, Republica Moldova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul restaurant de tip Drive-Thru deschis de KFC in Bistriţa