Lectură de un minut

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Primul magazin Zara din România se redeschide și aduce, în premieră, noul concept al brandului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul internațional de modă Zara prezintă, în premieră pe piața autohtonă, odată cu redeschiderea magazinului său din Plaza România, noul concept global, care are un design ce îmbină influențele art deco cu sustenabilitatea și elementele eco friendly.

Magazinul a trecut printr-un amplu proces de modernizare, fiind redeschis joi, 7 octombrie, iar mobilierul completează designul, având forme organice și culori neutre.

La momentul actual, noul concept Zara, regăsit în magazinul din Plaza România, este disponibil doar în alte locații flagship ale brandului, din străinătate.

Zara rochii în Plaza

Brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. De asemenea, brandul reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole în containerul Take Back instalat în toate magazinele sale.

Magazinul din Plaza România a fost primul deschis de brand pe plan local, în anul 2004, și are o suprafață de 2.081 mp.

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, a trecut printr-un proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul magazin Zara din România se redeschide și aduce, în premieră, noul concept al brandului