Lectură de un minut

22 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Primul magazin Pineberry s-a deschis la Bucuresti Mall-Vitan

Abonează-te pe  

Cunoscutul brand romanesc de camasi Pineberry a deschis pe 13 aprilie primul magazin fizic, in Bucuresti Mall-Vitan. 

 

Pineberry este un brand de camasi 100% romanesc, creat din dorinta de a aduce pe piata locala creativitatea, knowhow-ul si experienta de 20 de ani pe piata de lux internationala, a unui business de familie.

Magazinul din Bucuresti Mall are 22 metri patrati si a insemnat o investitie de 30.000 de euro.
Este un vis devenit realitate, un rezultat frumos al intregii noastre activitati de pana acum. Colaborarea pe care am avut-o in 2018 cu Bucuresti Mall-Vitan, prin proiectul Designers Boutique, a presupus un magazin pentru 3 saptamani, timp in care ne-am prezentat si vandut colectiile clientilor din mall. Aceasta experienta a fost minunata si unica. Rezultatele ne-au depasit asteptarile si ne-au dat curaj sa speram in a avea un magazin propriu, pe o perioada nedeterminata“, a spus Alina Rachieru-Ilie, owner Pineberry.
In magazinul din Bucuresti Mall-Vitan, clientii vor gasi in fiecare saptamana colectii mici, capsula, la preturi incepand de la 140 lei. Vor fi disponibile camasi pentru orice ocazie:
  • camasi de eveniment
  • camasi office easy-iron
  • camasi smart-casual sau casual
  • camasi de vacanta
  • rochii-camasi
De asemenea, Pineberry va re-edita Colectia Centenar – o colectie de camasi cu broderii traditionale, reprezentative pentru cele patru zone istorice ale Romaniei: Tara Romaneasca, Transilvania, Moldova si Dobrogea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul magazin Pineberry s-a deschis la Bucuresti Mall-Vitan