Lectură de un minut

22 Nov 2017 - Știri și Noutăți

Primul magazin Gerovital deschis in Galati de Farmec

Abonează-te pe  

Noul magazin Gerovital inaugurat de Farmec in Galati este situat la parterul centrului comercial Shopping City Galati, amplasat pe Bulevardul George Cosbuc. Acesta are o suprafata de 45 de metri patrati.

 

Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec a fost citat de modernbuyer: “Suntem siguri ca noua locatie va fi un nou punct de atractie pentru consumatorii nostri din Galati, care vor avea la dispozitie intreaga paleta de produse, inclusiv cele mai recente game. Vizitatorii vor beneficia de consultanta de specialitate din partea beauty advicer-ilor nostri. Vom continua sa ne asumam cu responsabilitate rolul de a fi singurul producator local de cosmetice care dispune de o retea proprie de magazine de brand si vom oferi consumatorilor nostri noi surprize pana la final de an”.

Primul punct de vanzare deschis de brandul Gerovital a fost deschis in urma cu un an, iar tot anul acesta se marcheaza 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital.

La finalul lunii octombrie 2017, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec: Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara. Cele 12 magazine Gerovital sunt situate in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt si Galati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul magazin Gerovital deschis in Galati de Farmec