Lectură de un minut

13 Mar 2017 - Știri și Noutăți

Farmec a deschis primul magazin Gerovital din 2017

Abonează-te pe  

Dupa o investitie de 50 de milioane de euro, Farmec anunta inaugurarea primului magazin Gerovital din Oltenia.

 

Primul din cele 15 magazine Gerovital anuntate pentru deschidere in 2017 a fost deschis in urma cu cateva zile in Craiova.

Acesta este localizat in incinta ansamblului comercial Electroputere Parc din judet si ocupa o suprafata de 46 de metri patrati, oferind toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital. Noua unitate este a patra, dupa cele trei Gerovital deschise in 2016 in Bucuresti (doua) si in Constanta; compania detine alte 8 magazine Farmec in Cluj Napoca (trei), Arad, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Brasov.

gerovital farmec

Mircea Turdean, Director General Farmec a declarat: “In urma comenzilor multiple primite in magazinul online al companiei, am decis sa deschidem acest magazin Gerovital in Craiova, pentru a fi mai aproape de toti iubitorii brandurilor noastre din inima Olteniei. Am deschis primele trei magazine Gerovital din Romania in ultima parte a anului trecut si fiecare eveniment a fost primit cu entuziasm, aducandu-ne totodata noi solicitari din alte orase ale tarii. Anul acesta, Gerovital, cel mai iubit brand romanesc, implineste 50 de ani si ne dorim sa ii surprindem placut pe romanii din intreaga tara, oferindu-le produsele indragite in magazine specializate, unde pot alege ce li se potriveste cel mai bine, cu ajutorul consilierilor nostri in frumusete. Craiovenii sunt asteptati in magazin cu toate gamele brandurilor Gerovital si Aslavital, dar si cu surprize numeroase si reduceri de pret”.

Sursa foto: Farmec facebook.

gerovital farmec

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec a deschis primul magazin Gerovital din 2017