Lectură de un minut

15 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Sepsi Value Centre, primul centru comercial deschis în județul Covasna

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, va inaugura la Sfântu Gheorghe primul centru comercial din județ. Cu o suprafată totală construită de peste 20.000 mp și 700 locuri de parcare, Sepsi Value Centre va găzdui o vastă ofertă de magazine pentru toate categoriile de vârstă și interese.

Centrul comercial include primul hipermarket Carrefour din județul Covasna, cu o suprafață de aproximativ 6000 mp. În plus, sunt incluse o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele cu terase exterioare și un food court generos cu design atractiv. Sepsi Value Centre va fi punctul de atracție din din regiune, beneficiind de un acces facil, la doar 3 km distanță de centrul municipiului.

Noul centru comercial va deservi orașul Sfântu Gheorghe și localitățile limitrofe însumând aproximativ 214.000 de locuitori și va crea astfel peste 600 de noi locuri de muncă.

CITEȘTE și despre cum stocul de retail modern din România a depășit nivelul de 4 milioane de metri pătrați.

Locuitorii din regiune se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, New Yorker, LC Waikiki, Sportissimo, Sport Vision, Sinsay, Orsay, CCC, DM, Noriel, Flanco, Pepco, Nobila Casa, Agroland, farmacia Dr.Max, B&B Collection, Cador, KFC, Spartan, Mesopotamia, Big Mama, Bertis, Boutique 17, Arsis, Rufarie, Tabac Xpress, Money Gram, Play Again, BVB Casino, Cover Shop, Talma GSM, Café 42, Kappuccino, Fine Drink Shop, Kolumban Optika, Hygea, Aderix Fashion, Prima Icecream, Asigurari Auto BSL, Hello Donuts.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est.

Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sepsi Value Centre, primul centru comercial deschis în județul Covasna