Lectură de 2 minute

14 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Primark deschide cel de-al patrulea magazin în România 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat că intenționează să deschidă cel de-al patrulea magazin din România, în centrul comercial VIVO!, Cluj-Napoca. Magazinul va fi prima locație Primark din regiunea de nord-vest a țării și urmează să fie inaugurat în 2025.

Sursa foto: Primark

Noul magazin va ocupa un total de 3.700 de metri pătrați de spațiu comercial împărțit pe două etaje și va oferi cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte, frumusețe, stil de viață și articole pentru casă.

De asemenea, magazinul va comercializa și produse sub marca sustenabilă Primark Cares, în continuă creștere. În prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

Recrutarea pentru noul magazin a început, iar oportunitățile de angajare pentru pozițiile manageriale sunt afișate pe site-ul Primark Careers. Oferta va fi completată pe parcursul verii, când vor fi disponibile și alte posturi din zona de visual merchandiser și resurse umane. Cei care se alătură echipei Primark au oportunitatea de a construi o carieră solidă în retail. Primark oferă ample programe de formare interne, precum și oportunități de învățare și dezvoltare la toate nivelurile.

Sursa foto: Primark

Anunțul vine după intrarea cu succes a Primark pe piața din România în 2022, odată cu deschiderea primei sale locații în ParkLake Shopping Center, București, care a fost urmată la scurt timp de o a doua locație în capitală, în AFI Cotroceni. Cel de-al treilea magazin se va deschide în Iulius Town, Timișoara, în cursul acestui an. Primark continuă să-și consolideze prezența în Europa Centrală și de Est, deschizând noi magazine în Budapesta, Ungaria; Praga, Republica Cehă; și Bydgoszcz, Polonia în 2024.

Primark este un retailer de moda international cu peste 70.000 de angajati in 16 tari din Europa si SUA. Infiintat in Irlanda in 1969 sub marca Penneys. Primark detine peste 400 de magazine la nivel global si continua sa se extinda pe piete noi si existente cu obiectivul de a ajunge la un numar de 530 de magazine pana la sfarsitul anului 2026, inclusiv pe noua piata din Ungaria.

Citeste si:
Brandul românesc DY Fashion se extinde în offline și lansează primul său concept store în Craiova
Brandul românesc DY Fashion se extinde în offline și lansează primul său concept store în Craiova
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primark deschide cel de-al patrulea magazin în România