Lectură de 2 minute

15 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Premieră: USAMV Cluj-Napoca a inaugurat un stand cu produse din producția proprie, în Iulius Mall

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a inaugurat, în premieră în România, o locație într-un shopping center, la Iulius Mall. Aici, clienții pot achiziționa lactate și brânzeturi certificate bio, ouă ce provin de la găini crescute la sol, ulei de floarea soarelui presat la rece, mezeluri produse după rețete tradiționale, uleiuri esențiale, plante aromatice și ceaiuri, precum și Echibiotic, un complex activ format din șase tipuri de tulpini de probiotice. 

Sursa foto: USAMV

Iulius Mall Cluj găzduiește prima locație din țară a unei universități într-un shopping center, unde sunt comercializate produse din producția proprie, fiind un bun exemplu de transfer tehnologic dinspre mediul academic spre cel economic.

În acest fel, se valorifică și experiența de cercetare și practica studenților, ce sunt astfel aduse și mai aproape de publicul larg. Este vorba despre Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, care mai are deschise alte două magazine în oraș și care a inaugurat, la parterul Iulius Mall, un stand, unde îi întâmpină pe clienți cu lapte de vacă, brânză de burduf și telemea de vacă certificate bio. Oferta este completată cu ouă ce provin de la găini crescute la sol și ulei de floarea soarelui presat la rece, acestea provenind de la Stațiunea Didactică Experimentală a universității, Ferma Cojocna, județul Cluj.

La stand se mai găsesc vinuri aromate, ce provin de la Stațiunea Viticolă Apoldia Maior, Apoldu de Sus, județul Sibiu, dar și mezeluri ce sunt realizate în stațiile pilot ale Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca și vândute sub brandul Gourmeticus Academicum. Uleiurile esențiale, plantele aromatice, ceaiurile, precum și Echibiotic, un complex activ format din șase tipuri de tulpini de probiotice, sub semnătura prof. dr. Dan Vodnar, întregesc oferta pe care clienții o găsesc la stand.

Ne bucurăm să anunțăm prețuri promoționale în această lună la toate vinurile noastre Vinea Apoldia Maior și la uleiul de floarea soarelui presat la rece, de la Ferma Cojocna. Așteptăm clienții Iulius Mall cu o gamă variată de produse, a căror calitate este cunoscută și apreciată de câțiva ani.

Prof. dr. Andrea Bunea, prorector cu Asigurarea Calității la USAMV Cluj-Napoca

Prin acest nou parteneriat, Iulius Mall Cluj își continuă direcția de susținere a antreprenorilor și producătorilor locali, încurajând consumul de produse autohtone, dar amplifică și oportunitățile de colaborare dintre mediul universitar și cel de business.

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premieră: USAMV Cluj-Napoca a inaugurat un stand cu produse din producția proprie, în Iulius Mall