Lectură de 2 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Premieră pentru JYSK: retailerul deschide două magazine în aceeași zi și ajunge la 129 de magazine în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, încheie anul cu o dublă deschidere în Cluj-Napoca. Pe 1 decembrie, compania inaugurează două magazine noi în oraș și ajunge, astfel, la 129 de unități în România. 

Sursa foto: Jysk

Cele două magazine noi din Cluj sunt JYSK Cluj Baciu din Calea Baciului nr. 87 și JYSK Cluj Ambient din str. Traian Vuia nr. 140. Ambele vor fi inaugurate oficial pe 1 decembrie, începând cu ora 10.00.

JYSK Cluj Baciu are o suprafață totală de 1500 mp, iar JYSK Cluj Ambient are o suprafață totală de 1470 m. Cele două magazine vor funcționa de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Deschiderile din Cluj sunt o premieră: este prima dată când inaugurăm două magazine în aceeași zi, în același oraș, iar acest lucru arată ce potențial mare are Clujul. A fost și unul dintre primele orașe în care am deschis un magazin JYSK, pe vremea când compania activa în sistem franciză, și încă de atunci știam că vrem să deschidem mai multe magazine aici. Acum, iată, ajungem la 4 unități în Cluj-Napoca, la care se adaugă și una în Florești.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria


Oferte speciale în 5 magazine din zona Clujului

Cu ocazia dublei deschideri, compania a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile în cele patru magazine JYSK din Cluj și în magazinul JYSK Florești, în perioada 1 – 7 decembrie 2022.

Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, inclusiv saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, pături, decorațiuni și mobilier de interior, iar reducerile ajung până la 75%. Doar joi, 1 decembrie, anumite produse vor avea extra-reducere. În ofertă este inclusă și colecția de decorațiuni și accesorii de Crăciun, astfel încât clienții pot avea noile decorațiuni de Crăciun pentru acest sezon la un preț mai mic.

Colecția include elfi, Moși Crăciuni, decorațiuni pentru masa de sărbători, luminițe de Crăciun și textile de Crăciun.

Citeste si:
NEPI Rockcastle pune la bătaie 650 de milioane de euro pentru investiții: ce malluri din țară vor fi extinse
NEPI Rockcastle pune la bătaie 650 de milioane de euro pentru investiții: ce malluri din țară vor fi extinse

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premieră pentru JYSK: retailerul deschide două magazine în aceeași zi și ajunge la 129 de magazine în România