Lectură de un minut

15 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Premieră în România: retailerul de la care vom scoate bani de la casele de marcat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY, unul dintre retailerii din România, implementează un program disponibil în toate magazinele din țară. Clienții PENNY pot retrage numerar de la casă când își plătesc cumpărăturile, iar valoarea maximă a tranzacției este de 200 de lei. 

Sursa foto: unsplash.com

PENNY a introdus serviciul în toate cele 338 de magazine din România. Acest sistem de retragere numerar la casa de marcat este disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

Clienții care vor să folosească acest serviciu nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea retrage bani lichizi la casa de marcat. Suma maximă pe care clienții PENNY o pot ridica odată cu plata cumpărăturilor este de 200 de lei.

Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România. Sistemul cashback reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat.

Raffaele Balestra, CFO PENNY România

PENNY face parte din grupul german REWE, cu primul magazin deschis în România, în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 338 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premieră în România: retailerul de la care vom scoate bani de la casele de marcat