Lectură de 2 minute

21 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Premier Catering a lansat mai multe preparate pentru masa de Crăciun. Platourile cu gustări reci sunt printre cele mai căutate

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Premier Catering and Events, expert în servicii de catering, a lansat în acest sezon și preparate tradiționale românești reinterpretate. În pregătirea meselor de sărbători, românii au început din timp cumpărăturile, dar tot mai mulți își îndreaptă atenția către serviciile de catering. Astfel, Premier Catering a lansat în sezonul Sărbătorilor mai multe preparate speciale pentru masa de Crăciun și cea de Anul Nou, inspirate din tradițiile românești și internaționale.

Perioada sărbătorilor este una de creștere pentru Premier Catering, aspect corelat cu aglomerația din supermarketuri. Astfel, 80% dintre vânzările din acest sezon sunt reprezentate de platourile reci compuse din gustări ce reinterpretează preparate tradiționale românești sau din bucătării internaționale, de la canape cu fasole bătută și ceapă caramelizată sau pate de casă cu crunch de fistic și până la bruschete cu camembert, piersici și cireșe maraschino. 

“Creșterea interesului pentru platourile gata de servit se vede din luna noiembrie deja. Chiar dacă și anul acesta evenimentele au avut restricții în privința numărului de participanți sau obligativitatea certificatului de vaccinare, evenimentele restrânse dar și mesele în familie au acoperit un volum semnificativ din comenzile noastre”, explică Cornel Lache, event manager Premier Catering & Events. 

Platourile reci, mai căutate decât cozonacul

Românii se reorientează către variante inedite și atunci când vine vorba despre tradiționalii cozonaci. Astfel, faimosul preparat dulce este preferat de clienți în variante cu ingrediente neobișnuite față de rețetele originale, precum alune de pădure, vișine, ciocolată albă și migdale. Anul acesta, Premier Catering a lansat un cozonac cu dulche de leche inspirat de desertul iberic cu același nume. Acesta este ales cel mai des în comenzile corporate dar și de către persoanele fizice.

“Cozonacii noștri sunt făcuți în laboratorul propriu după o rețetă ardelenească de familie, din ingrediente proaspete. Și deserturile Premier Catering, cum ar fi coșulețele dulci, sunt preparate în unitatea proprie cu unt 82% grăsime, iar coloranții folosiți sunt naturali. Îi folosim pentru a crea o experiență specială, un design al platourilor care diferențiază alegerile clienților noștri”, completează Cornel Lache. 

“Avem și comenzi de peste 200 de cozonaci pentru companii care fac astfel de cadouri pentru angajați, însă procentul de comenzi cel mai mare este reprezentat de platourile Eat at Home care sunt alese și pentru evenimente restrânse la birou, acasă sau de alt tip”, adaugă Andreea Vasilescu, Director Vânzări Premier Catering & Events.

Pentru că românii urmăresc tot mai atent tendințele culinare internaționale, meniurile de Crăciun de anul acesta includ și preparate din bucătăria mediteraneană, italiană sau franceză. Meniurile alese de clienții Premier Catering pornesc de la 82 lei/persoană pentru Crăciun și 79 lei/persoană pentru Anul Nou. 

Citeste si:
Vor închide retailerii magazinele în weekend? Ce spune Feliciu Paraschiv, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici și Mijlocii
Vor închide retailerii magazinele în weekend? Ce spune Feliciu Paraschiv, vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici și Mijlocii

Premier Catering & Events este o agenție care oferă servicii de catering, având o experiență de 11 ani în domeniu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premier Catering a lansat mai multe preparate pentru masa de Crăciun. Platourile cu gustări reci sunt printre cele mai căutate