Lectură de 2 minute

13 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Pregătiri de Crăciun deja?! Mixit lansează calendarul de Advent 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, aduce bucuria anticipării Crăciunului mai aproape de inimile clienților săi cu lansarea Calendarului de Advent 2023. În luna septembrie, calendarul este disponibil la precomandă pe site-ul companiei, cu o reducere de 30 de lei. 

Sursa foto: Mixit.ro

Cu un design captivant și 26 de surprize, calendarul Mixit de Advent 2023 este cel mai mare asemenea calendar creat de companie vreodată. În selecția din acest an sunt incluse și două produse noi: delicioasele MiniMixitella Premium - Alune de pădure din Piemont și Bomboanele cremoase Cinnamon Chocolate. Pe lângă acestea, în calendarul de Advent se regăsesc produsele vedetă ale Mixit: Festinul îngeresc, Festinul obraznicului, Mixitka fără gluten: Mere + Scorțișoară, Festinul de ciocolată, Chips de cocos, Mixit covrigei în punguță: Ciocolată albă și vanilie, Nuci la cuptor în punguță - Boia afumată, Mix turtă dulce - punguță și multe altele. Fiind incluse 26 de produse, de Moș Nicolae și în Ajunul Crăciunului pot fi deschise două cutiuțe.

Calendarul de Advent Mixit 2023 nu este doar o colecție de produse delicioase, ci și un teatru uriaș de păpuși. Cu fundaluri de teatru și personaje de basm adăugate, fiecare cutie surpriză devine parte a unei povești magice de Crăciun. După ce cutiile sunt întoarse, acestea alcătuiesc un mozaic original și pot servi și ca ambalaj deosebit pentru cadouri.

Precomenzile pentru calendarul de Advent se pot realiza pe site, cu reducere în luna septembrie, iar produsele comandate împreună cu acesta vor fi livrate începând cu jumătatea lunii octombrie.

"Pentru noi, Crăciunul este despre bucuria de a oferi și de a împărtăși momente speciale cu cei dragi. Calendarul nostru de Advent Mixit 2023 este o modalitate de a aduce zâmbetul pe fețele oamenilor în fiecare zi din decembrie," a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate. În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pregătiri de Crăciun deja?! Mixit lansează calendarul de Advent 2023