Lectură de un minut

10 Mar 2016 - Știri și Noutăți

Ateliere practice pentru aprofundarea meseriilor, de la Praktiker

Abonează-te pe  

Praktiker lanseaza proiectul Ateliere Practice, cel mai diversificat program national de invatare aplicata. Programul este dedicat tuturor celor care vor sa fie mai buni in meseria lor, dar si celor care vor sa invete trucuri utile de la profesionistii specializati pe domenii.

 

Atelierele Practice sunt programate in toate cele 28 de magazine ale retailerului din tara, in fiecare sambata, de la ora 12, in perioada martie-octombrie.

Fiecare atelier are o durata de o ora si abordeaza diferite teme si pune la dispozitie o gama diversa de produse. Pregatit cu o multime de sfaturi utile si aplicatii practice, Praktiker ofera celor prezenti diplome de participare si posibilitatea de a participa la o tombola cu premii atractive.

“Praktiker acorda o atentie deosebita mesterilor, dar si clientilor interesati sa afle mai multe despre modul de folosire a produselor noastre si ne dorim sa le oferim solutii viabile pliate pe nevoile lor. Stim ca de la teorie la practica e un drum lung, de aceea am creat Atelierele Practice. Sambata de sambata transformam planurile si promisiunile in proiecte concrete si sprijinim perfectionarea.Tot in sprijinul clientilor nostri MESTERI relansam in luna martie Mester Card, un program de fidelitate exclusiv pe piata de DIY, cu beneficii si o multime de avantaje pentru MESTERI. Programul de Ateliere Practice dureaza 10 luni, din martie pana in octombrie si reuneste profesionistii Praktiker gata sa dezvaluie cei mai usori pasi in utilizarea la potential maxim a celor mai inovative produse” a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

In luna martie atelierele vor aborda teme precum utilizarea pistoalelor de vopsit, aplicarea vopselei decorative, protectia si decorarea lemnului, aplicarea vopselei satinate, avantajele canilor filtrante, aplicarea texturii siliconice, aplicarea emailului.

Informatii complete despre programul Atelierelor Practice pot fi solicitate de la Biroul de Informatii din fiecare magazin sau consultand site-ul www.praktiker.ro, sectiunea Ateliere Practice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ateliere practice pentru aprofundarea meseriilor, de la Praktiker