Lectură de un minut

05 Oct 2015 - Știri și Noutăți

Praktiker iti face TVA-ul cadou. Ai preturi mai mici la mii de produse!

Abonează-te pe  

Praktiker Romania are o surpriza pentru clientii sai: reducerea TVA-ului cu 4%, prin scaderea totala a taxei pe valoare adaugata, la mii de produse la nivel national, anunta compania.

Mii de produse, din toate categoriile, gradina, amenajari sau decoratiuni, din cele 28 de magazine Praktiker, vor intra in campania „TVA cadou la al doilea produs identic achizitionat”, care se desfasoara pana la data de 3 noiembrie 2015.

Praktiker TVA

„Aceasta masura vine ca urmare a deciziei de schimbare a TVA-ului, dar si a maririi plafonului pentru salariul minim pe economie. Suntem atenti la contextul macro in care traim si grija noastra este de a acomoda clientii cu aceste masuri legislative si de a crea premisele schimbarii. Odata cu scaderea TVA-ului, putem incepe sa ne facem planuri pentru a schimba ceva in viaţa noastra. Praktiker are solutii accesibile pentru fiecare, de la amenajari usoare, inlocuirea mobilei, decoratiuni noi, pana la renovari complete. Pentru toate acestea, scaderea TVA-ului se va resimţi pozitiv in bugetul familiei si va creste simtitor confortul”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Articolele participante sunt semnalate la raft cu sigla „TVA cadou”. Clientii pot opta pentru una sau mai multe categorii identice de produse. Pentru a beneficia de campanie la maxim, clientii sunt incurajati sa vina insotiti la cumparaturi de rude, prieteni, alaturi de care sa poata imparti produsele identice si sa se bucure impreuna de reducerile aplicate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Praktiker iti face TVA-ul cadou. Ai preturi mai mici la mii de produse!