Lectură de un minut

20 Jan 2015 - Știri și Noutăți

Praktiker, din nou pe profit. Cifra de afaceri in crestere

Abonează-te pe  

Retailerul de bricolaj Praktiker, companie care a resimtit cel mai dur declinul din piata de bricolaj, si-a revenit in anul 2014, afacerile companiei revenind pe plus, la fel si profitul.

Dupa ce a trecut in 2014 printr-o ampla schimbare de strategie, o data cu achizitia operatiunilor locale de catre omul de afaceri turc Omer Susli, Praktiker a inregistrat rezultate pozitive mai ales in a doua parte a anului, asta dupa ce primul semestru a continuat pe o panta descendenta.

“Afacerile au fost peste asteptarile noastre. Am incheiat anul 2014 cu un plus de 5% al business-ului, asta desi in prima parte a anului rulajul a fost cu 10% mai slab decat anul precedent. Am recuperat in cea de-a doua parte a anului, iar acest lucru ne-a asigurat o crestere a veniturilor de 5%”, a declarat Omer Susli (foto mai jos) pentru Wall-Street.ro.

Potrivit reprezentantului Praktiker compania a revenit si pe profit in 2014, asta desi in ultimii cinci ani grupul specializat in bricolaj si-a adancit si mai mult pierderile, anul trecut nivelul acestora ridicandu-se la peste 16 milioane de euro.

Citeste restul articolului pe: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Praktiker, din nou pe profit. Cifra de afaceri in crestere